Resurse

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Raport studiu „Atitudini şi comportamente ale românilor din mediul urban privind animalele de companie”

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2020/10/images_Cover_event_28_oct-640x340.jpg

ARPAC a realizat primul studiu care oferă o imagine clară asupra atitudinilor şi comportamentului deţinătorilor de animale de companie din România. Realizat în rândul indivizilor din mediul urban care deţin animale de companie, studiul oferă rezultate cu privire la: tipuri de animale de companie deţinute, poziţionarea animalului de companie în cadrul familiei, locul de provenienţă a animalelor de companie – achiziţie sau adopţie, şi impactul stării de urgenţă asupra acestui lucru, obiceiuri cu privire la hrănire, vizita la medicul veterinar şi saloane de înfrumuseţare. Studiul a fost desfăşurat de KANTAR România în perioada 5-10 august 2020, pe un eşantion de 1000 de persoane din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani, care deţin cel puţin un animal de companie în gospodărie.

Codul de bune practici privind etichetarea hranei pentru animale de companie

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2020/09/images_codul_de_bune_practici.jpg

Sfaturile adresate consumatorilor cu privire la hrana pentru animale de companie sunt furnizate în mai multe moduri, prin intermediul informațiilor din ambalaj sau al etichetării, în plus față de ambalaj, cum ar fi pliante, site-uri web, publicitate. FEDIAF a dezvoltat un ghid practic pentru etichetarea hranei pentru animale de companie și comercializare, care este revizuit anual. Codul acoperă informații despre utilizarea, controlul și aplicarea produselor, vânzarea cu amănuntul și comercializarea. Acesta își propune să asigure o înțelegere armonizată în întreaga UE.

Ghid electronic de training dedicat comunicării cu privire la hrana animalelor de companie

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2020/09/images_e-Learning_Guide_FEDIAF-640x401.jpg

Dezvoltat de echipa de experți în reglementare FEDIAF, instrumentul de învățare electronică cuprinde șase capitole, inclusiv exemple de etichete și o secțiune de întrebări și răspunsuri, care analizează mai detaliat cele trei funcții de bază ale comunicării produsului: „Informații pentru consumatori”, „Control și aplicare” și „Marketing și vânzare cu amănuntul”. Instrumentul de învăţare a fost dezvoltat pentru profesionişti din domeniul industriei petfood, de la producători, la medici veterinari sau mediul academic (profesori, studenți).

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER