bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

Noutati4 octombrie: Ziua Internațională a Animalelor

4 octombrie 2021

4 octombrie: Ziua Internațională a Animalelor este celebrată peste tot în lume cu scopul de a promova drepturile şi bunăstarea tuturor animalelor, sărbătoare marcată în fiecare an și de ARPAC (Asociația România  a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie).

Ziua Internaţională a Animalelor a fost sărbătorită pentru prima dată de Heinrich Zimmerman, pe 24 martie 1925 la Berlin, fiind schimbată în anul 1929 data de 4 octombrie. De atunci, în fiecare an a promovat Ziua Internaţională a Animalelor și, în sfârșit, în 1931, la un congres al organizațiilor de protecție a animalelor din Florența, Italia, propunerea de a face 4 octombrie Ziua Mondială a Animalelor a fost acceptată în unanimitate.

Astfel, a devenit o sărbătoare globală pentru toate animalele și pentru cei care le iubesc și le respectă, cunoscută pe toate continentele și sărbătorită în moduri diferite în multe țări.

În prezent, World Animal Day  este o mişcare globală susţinută de organizaţii, autorităţi, celebrităţi din toată lumea, încurajată în fiecare an și de ARPAC – Asociația România  a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie, cu scopul de a promova drepturile şi bunăstarea tuturor animalelor.

 

#worldanimalday

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER