bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

NoutatiConcurs pentru iubitorii de animale în emisiunea Pet Club – Radio România Actualităţi

7 octombrie 2020

ARPAC (Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie) şi Radio România Actualităţi invită iubitorii şi posesorii de animale de companie să asculte emisiunea Pet Club, singura emisiune de radio despre companionii noștri, şi să ia parte la un concurs cu premii dedicat acestora.

Pentru a participa la concurs, iubitorii de câini şi pisici trebuie să asculte emisiunea Pet Club, difuzată în fiecare zi de duminică, orele 09.05-09.30 şi să fie atenţi la indiciul legat de materialele jurnalistice difuzate. După difuzarea emisiunii, în aceeași zi, în intervalul orar 09:30 – 10:00 ascultătorii care doresc să participe la concursul emisiunii și să câștige premiul oferit sunt invitați să posteze pe pagina facebook Radio România Actualități indiciul corect, menționat de moderatorul emisiunii. Mesajele transmise înainte de ora 09:30 sau după ora 10:00 nu vor fi luate în considerare. Primul mesaj cu indiciul corect transmis va fi desemnat câștigător.

Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un pachet cu produse de îngrijire animale de companie, pentru toată perioada de desfăşurare a concursului, compus din:
– 1 șampon uscat pentru câini și pisici
– 1 castron din inox cu suport silicon 
– 1 spray antiparazitar pentru câini și pisici
– 1 spray dentar pentru animale

Concursul se desfăşoara în perioada 27 septembrie – 29 noiembrie 2020, în zilele: 27 septembrie, 4 octombrie,  11 octombrie, 18 octombrie, 25 octombrie, 1 noiembrie, 8 noiembrie, 15 noiembrie, 22 noiembrie, 29 noiembrie.

Regulamentul complet al concursului este disponibil pe site-ul Radio România Actualităţi

Fondată în 2003, Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie este o organizaţie non-guvernamentala, non-profit, creată pentru a reprezenta, sprijini şi susţine interesele importatorilor şi producătorilor de hrană pentru animale de companie. ARPAC este reprezentanta industriei de profil din România în relaţia cu partenerii, cu autorităţile şi cu diferite structuri guvernamentale sau neguvernamentale la nivel european în formularea de politici cât mai favorabile industriei de hrană pentru animale de companie. Din 2006, Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie este membră a Federaţiei Europene a Industriei de Petfood (European Pet Food Industry Federation – FEDIAF). www.arpac.ro  

 

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER