bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

NoutatiGala de premiere PetABC

8 mai 2020

Pe 17 iunie, vineri, ora 12.00, ne dăm întâlnire la Cinema Elvira Popescu (Bulevardul Dacia 77, Bucureşti –  RATB 79, 86, 133, 135) pentru a face cunoştinţă cu cei mai implicaţi prieteni ai programului educaţional ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie. Pentru reprezentanţii şcolilor din afara Bucureştiului, care nu pot participa fizic pe 17 iunie, ne vor putea urmări prin transmisie live pe pagina www.petabc.ro. Detalii despre transmisia live vor anunţate în curând.

ARPAC – Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie va premia cu această ocazie cele mai frumoase campanii realizate de şcoli, cei mai implicaţi profesori, cele mai bune activităţi făcute de copii, voluntarii şi partenerii programului. Vă aşteaptă multe surprize, spectacole, concursuri.

Dress code-ul este „Câini şi Pisici”de aceea rugăm invitaţii să se pună în pielea animăluţelor şi să poarte o mască facută acasă. Cei care nu îşi vor aduce propria mască, vor putea să-şi personalizeze una chiar la intrarea în sală.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la adresa contact@petabc.ro până la 10 iunie. Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de animale de companie.

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER