bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

Aparitii mediaItsy Bitsy – Un ABC video despre ingrijirea unui animal de companie

6 iunie 2017

Cele mai iubite animale de companie sunt cainele si pisica, dar cat de multe stim despre fiecare?

Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC) a pregatit un video de urmarit in familie, care prezinta cele mai importante notiuni despre ingrijirea unui animal de companie. Indiferent de varsta, este important ca fiecare membru al familiei sa le cunoasca si sa le aplice pentru a creste langa ei niste animale frumoase si sanatoase.

https://www.youtube.com/watch?v=_oCMpzrgUw4

Cum hranim un animal de companie in functie de varsta si talie, cum ne comportam atunci cand intalnim un caine strain, de ce este importanta vizita la veterinar, sunt doar cateva dintre informatiile surprinse in materialul video de mai jos.

„Filmuletul pe care l-am pregatit cu ocazia editiei din 2017 a programului ABC-ul Ingrijirii Animalelor de Companie este foarte bine primit de copii. Medicii veterinari, stundentii voluntari si profesorii care au desfasurat activitati la clasa ne-au povestit cat de captivati sunt copiii, ceea ce ne face sa credem ca este foarte util pentru educatia celor mici”. spune Gratziela Bahaciu, Secretar General al ARPAC.

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER