bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

NoutatiPovestea Călătoare Codiţă şi Pufoasa

8 mai 2020

ARPAC – Asociţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie a lansat provocarea Poveştii Călătoare către elevii şi profesorii din trei şcoli care desfăşoară programul educaţional ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie. Povestea cu titlul „Codiţă şi Pufoasa” a fost începută de elevul Rareş Androne de la Şcoala Gimnazială Nr. 178 (coordoator prof. Lorena Badea) şi continuată de elevi de la Şcoala Gimnazială Mircea Sântimbreanu (coordonatori prof. Gabriela Andriescu şi Cristina Neagu) şi Liceul Tehnologic Sf. Antim Ivireanu (coordontor prof. Mihaela Şerban).

Cine suntem noi? Veţi afla îndată!

Cred că aş putea să mă prezint în câteva cuvinte: sunt o pisică mică, albă, pufoasă şi drăguţă, pe nume Pufoasa. Am trăit în casa Doamnei Vasilache de când mă ştiu. Doamna m-a crescut ca pe o regină. În casa dumneaei am propria cameră (mai bine zis <<am avut>>), fotoliul meu personal în care îmi petreceam după-amiezele, leagănul meu şi m-am bucurat de cele mai alese mâncăruri şi mângâieri. Numai că viaţa mea s-a schimbat de când nu mai este ea. A lăsat prin testament casa drept moştenire unei nepoate care de cum m-a văzut şi-a arătat dispreţul faţă de pisici.

Citeste povestea aici.

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER