bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

NoutatiBeneficiile hranei preparată pentru animalele de companie

19 mai 2020

„Pe măsură ce schimbăm modul în care trăim și petrecem mai mult timp cu animalele de companie, este important să evităm hrănirea acestora cu resturi de la masa noastră. Nu numai că unele alimente comune pentru oameni sunt toxice pentru pisici și câini, dar adesea adaugă calorii care pot afecta sănătatea unui animal de companie pe termen lung. Hrănirea unei diete echilibrate, exerciții fizice regulate și îngrijire responsabilă pot ajuta animalele de companie să rămână sănătoase în timpul distanțării sociale.” este mesajul împărtăşit de reprezentanţii GAPFA (Alianţa Globală a Asociaţiilor din Industria PetFood) şi FEDIAF (Federaţia Europeană a Industriei de Petfood).

Care sunt beneficiile hranei special preparată pentru animalele de companie?

Potrivit FEDIAF, hrana pentru animale de companie preparată de producătorii de alimente de renume pentru animale de companie oferă o garanţie a adecvării nutriționale, a calității și a siguranței. Există o mare varietate de rețete, soiuri și texturi din care putem alege și sunt uşor de utilizat. Alegerea unui tip de hrană completă pentru animale de companie înseamnă că aceasta a fost dezvoltată pentru a oferi o dietă echilibrată. Acest tip de hrană pentru animale de companie asigură tot necesarul animalelor pentru energie, proteine, grăsimi, vitamine și minerale.

Proprietarii de animale de companie pot combina și potrivi mâncarea umedă și uscată pentru animale de companie, în conformitate cu recomandările de hrănire găsite pe ambalaj, care sunt complete din punct de vedere nutrițional și echilibrate pentru a oferi exact mixul preferat pentru animalul de companie și proprietarul.

Vă invităm să  aflaţi mai multe despre beneficiile hranei preparate:  

 

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER