bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

NoutatiCONCURS Arată-ne cât de neastâmpărat este animalul tău de companie, iar noi te premiem!

8 mai 2020

Felicitari tuturor celor care s-au inscris in concursul foto PetABC. Am descoperit multe animale de companie frumoase si nazdravane. Iata pe care dintre ele le vom premia in cadrul concursului „Arata-ne cat de nestamparat este animalutul tau de companie, iar noi te premiem”:

  1. Nino
  2. Sheila
  3. Kido

Stapanii celor trei animalute, respectiv Blaga Diana Maria, Deleanu Valentin si Bogan Zirbo, sunt rugati sa ne contacteze pentru a intra in posesia premiilor.

 

CONCURS FOTO

Indiferent cat de educate sunt animalele noastre de companie, cu siguranta ne fac si surprize uneori. Ti-ai surprins vreodata animalul de companie fiind neastamparat si ai captat momentul? Poate ai gasit pantofii preferati in alt loc decat la usa sau poate l-ai surprins ca a umplut casa cu hartie igienica.. Atunci nu trebuie sa ratezi concursul foto pe care il organizam!

Ce trebuie sa faci?

Trimite-ne o fotografie din care sa reiasa ca ti-ai surprins animalul de companie fiind obraznic.

Trimite-ne un e-mail pe adresa contact@petabc.ro care sa contina: fotografia cu animalul de companie, numele tau, numele animalului si 2-3 randuri despre nazdravania companionuliui. Noi o vom incarca fotografia pe pagina noastra, intr-un album special dedicat concursului.

Conditii de participare

– in fotografie trebuie sa apara animalul de companie

– te poti inscrie doar daca animalul de companie este un catel sau o pisica

– sa ai drepturi de autor asupra fotografiei, in caz contrar, tu si animalutul tau veti fi descalificati;

– nu este obligatoriu ca fotografia sa fie noua – poti folosi una pe care o ai deja;

– te poti inscrie doar cu o fotografie;

– data limita se inscriere este 27 martie;

Premii

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Extragerea se va face pe baza numelui animalului inscris in concurs. Trei dintre cei inscrisi vor primi cate un premiu SURPRIZA.

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER