bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

NoutatiTraining ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie

8 mai 2020

Pentru a cunoaşte oamenii care ne susţin activitatea, pe 4 aprilie 2016 am organizat în Bucureşti o sesiune de instruire dedicată profesorilor şi studenţilor voluntari de la Facultatea de Medicină Veterinară Spiru Haret.

Gratziela Bahaciu, Secretar General ARPAC şi Dr. Vet. Adrian Ungureanu le-au prezentat celor 57 de participanţi ce presupune predarea materialelor ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie” şi cum îşi pot organiza lecţia în funcţie de vârsta elevilor. Pentru galeria foto de la training click aici.

Programul educaţional îi învaţă pe copii să iubească animalele, îi responsabilizează, îi învaţă cum să îşi iubească animăluţul de companie, să fie mai buni. Stabileşte o mai bună relaţie între elevi şi profesori, aceştia din urmă descoperind pe parcursul desfăşurării proiectului calităţile afectiv-emoţionale ale elevului, pe care în timpul orei de curs nu reuşeşte. Declară Prof. Nicoleta Beliciu, Şcoala Gimnazială Nr. 193

Îi formează ca elevi responsabili, sociabili, cu echilibru emoţional. Intercaţiunea cu animalele de companie îi face mai empatici. Declară Prof. Florentina Chifu, Colegiul Naţional Mihai Eminescu

Click aici  pentru a urmări online training-ul ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie.

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER