bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blog

NoutatiO nouă ediție ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie şi noi materiale educaţionale

8 mai 2020

ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie, programul educaţional derulat de ARPAC – Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie din anul 2012, porneşte la drumul unei noi ediţii în care profesori, medici veterinari, studenţi la facultăţi de profil le explică elevilor ce înseamnă îngrijirea responsabilă a unui animal de companie.

La ediţia din 2019 s-au înscris peste 230 de învăţători şi profesori din toată ţara, iar în perioada februarie – iunie 2019 vor planifica şi desfăşura activităţile dedicate îngrjirii animalelor de companie.

Noutatea acestei ediţii o reprezintă ghidul e-Specialist PetABC.ro, o serie de materiale video scurte despre alegerea unui animal de companie, hrănirea corectă, vizita la medicul veterinar, deparazitarea, explicate pe înţelesul copiilor de medicul veterinar Cristian Cristea, specialistul programului educaţional. Acestea pot fi urmarite pe pagina de YouTube ARPAC. 

 

Ghidul e-Specialist completează kitul de materiale educaţionale pe care profesorii le au la dispoziţie – prezentări în format electronic, broşuri despre câini şi pisici, doodle despre îngrijirea câinilor şi pisicilor, toate disponibile pe pagina programului, la secţiunea Program Educaţional

Profesorii care au aflat mai târziu de program, se pot înscrie prin completarea formularului online disponibil aici, urmând să primească kit-ul de materiale educaţionale necesare desfăşurării activităţilor. 

 

 

https://arpac.ro/wp-content/uploads/2022/08/Logo_ARPAC_V1.png
Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: office@arpac.ro
ABONARE NEWSLETTER